Web-Stat

Montag, 9. März 2009

monday, shitty monday



Luni dimineata.
Ziua cind incepe mizeria inca unei saptamini romanesti.
In domeniul auto.
In care romanul mahmur vine sa se jeluie ce imbecilitati a facut cu propria masina in weekend, si spera sa iasa cu reparatiile pe bani de nimic.Asta cind se lamureste definitiv ca garantie pe prostia soferului nu da nici o firma producatoare.
Conform doctrinei ca intotdeauna cineva trebuie sa plateasca.
Ziua in care pensionarii soferi vin sa inebuneasca lumea cu prostii si chestii neprincipiale.
De parca cineva te obliga sa cumperi VW, daca nu iti permiti.Dacia 1300, taticu', doar e de o varsta cu matale. Si tot la fel de "eftina".
Ziua in care Italienii locali, grasi, slinosi, si batrini, vin sa explice curvelor locale de 18 ani ce Passat rosu le-ar putea lua daca ar fi destul de cuminti si dispuse, in locul Polo-ului ravnit pentru mica firma de biscuiti deschisa de ei.
Oare cum o fi aratind penis-ul zbarcit, bleg, si urit mirositor al unui italian jegos de 65 de ani, in gura unei fete frumoase de 18 ani?
Ziua in care sefii, terorizati in weekend de neveste sau amante pretentioase, vin sa isi scoata pirleala pe nervii angajatilor.
Ziua in care patronatul jidano-miticesc incearca din nou sa gaseasca noi metode de-a ne fenta la bani. Iar ca sa nu dea rau, se spala pe maini punind asta in circa sefilor, care se dovedesc ceea ce sint, niste clisme umane.Carora le este absolut egal cit sint de des sodomizati, daca suma e cea corecta. Doar sint rromani.
E ziua in care, mai mult ca oricind, imi bag picioarele in tot ce inseamna rromania.
Rromania mare.
Nevoia de aceasta tara si ca aceasta tara sa aibe granitele actuale.
Inca o data platim lacomia a sumedenie de "oameni maaaari", ajunsi sefi sau alesi ai neamului.

2 Kommentare:

Anonym hat gesagt…

O fi ziua de luni o zi tâmpită - aşa cred şi eu - dar mi-ai făcut-o excelentă prin acest comentariu care pune punctul pe i într-un moment în care mulţi stau cu capul în nisip precum struţul...

Anonym hat gesagt…

Fi mai pozitiv si lucrurile vor deveni mai pozitive ai sa vezi si nu o sa mai fie o luni de rahat ci o excelenta prima zi din saptamana :)