Web-Stat

Sonntag, 15. März 2009

do you ever...?



Ti-se intimpla uneori...
Sa visezi?
Sa crezi?
Sa iti permiti sa vezi o lume buna, sau macar pe placul tau?
Sa iti permiti slabiciunea de-a lasa visele sa te ameteasca macar un timp, cind dormi?
Daca o faci...
Nu simti niciodata teroarea?
Teroarea ca te vei trezii si tot va fi la fel, tot va fi gri, tot va fi fara cale de iesire?

3 Kommentare:

LaMargineaNoptii hat gesagt…

Am facut ceva din greseala.Am respins doua comentarii. Ca norocul, s-au salvat pe mail. Eu NU resping comentarii decit deca sint porcoase, ceea ce pina acum nu a fost cazul.
Deci:
@Dora-
"Nu-mi pasa daca aprobi comentariul asta sau nu.Important e sa-l citesti.Si asta sigur o vei face.
Da,mi se intimpla sa visez la o lume pe placul meu. Nu cred ca-i o slabiciune.Si nu visez la ea doar cind dorm.
Dar de ce la tine totul e gri?De ce dai mereu impresia ca in fata ta trebuie sa bati in retragere.De ce spui ca iubesti oamenii ca pe urma toti sa ti se para ipocriti,dezgustatori si fara culoare?De ce esti mereu un lup la pinda intr-o padure intunecata?Stai acolo si mirii!Ti se aude doar miriitul si urletul care iti ingheata singele in vine.De ce mereu cuvinte gen "teroare","gri","ciori","intuneric"...etc?
Urasti ziua de luni,urasti cucoanele care circula cu 60/ora pe autostrada,nu-ti palc tiganii ca-s prea colorati,nu-ti place Romania pentru ca o poti confunda cu RRomania....Cum traiesti in viata reala,intre "acei" oameni,in "aceasta RRomanie"?
Singura licarire de bunatate si blindete iese la iveala cind vorbesti de copilul tau.Stiu ca de multe ori doar el merita asta.Dar nu ai ales tu sa te nasti,esti pe aici,exact in RRomania asta si trebuie sa traiesti.Nu poti fi mereu un rebel fara cauza.Nu poti sa iti areti coltii la infinit.Nu poti urla la luna pina mori.Nu poti sa fi un ursuz ,ai doar 39 de ani.Lasa asta pe mai incolo.
Sper sa nu fie cu suparare fiindca te stiu cu mintea deschisa.Si nu o lua ca si cum te-as judeca.Dar cred ca meriti mai mult decit lumea gri pe care refuzi sa o parasesti! "
***
@snowflake-
"Depinde fiecare cum percepe griul din viata sa...fericire cu adevarat nu cred ca exista pentru ca asa am fost programati,orice am avea vrem mai mult,mereu in sufletele noastre va fi un gol care nu poate fi implinit niciodata.Posibil ca lumea perfecta si lumea gri sa fie niste iluzii create de minte si sa fim prizioneri emotiilor noastre si a dorintelor chinuitoare care daca s-ar implini nu ne ar aduce decat o fericire trecatoare deci alta iluzie ."
***
Imi cer scuze inca o data celor implicati...

Anonym hat gesagt…

Visez destul de des. Asta neînsemnând că umblu cu capul în nori. Îmi place să las imaginaţie să zburde, poate este vorba şi despre deformaţie profesională. Culmea, foarte rar visez atunci când dorm... Cred că toţi oamenii ar trebui să viseze, cu singura condiţie să nu părăsească definit realitatea pentru o lume vituală...

Lia D hat gesagt…

Yep, am simtit de foarte multe ori teroarea ca ma voi trezi si va fi totul la fel. Si..chiar a fost..