Web-Stat

Mittwoch, 21. Januar 2009

romancele e siechsoase. si romanul, ca nu doar femeile...



Am citit astazi seara o chestie reala.
"Sexul vinde."
Deci, cum romanul vrea sa se vinde, ia aminte la asta.
Toata lumea se foloseste de siechs.
Vezi asta in toate industriile.
E-mag, magazin online de IT, promoveaza reclame in care o minune de muiere se holbeaza orgasmic la un hard-disk de exemplu.Nu imi pot inchipuii de ce ar face asta in mod normal o femeie frumoasa decit daca e nitel perversa si isi inchipuie cam citi Gb de pornoshaguri ar incape acolo.
Majoritatea magazinelor de Tuning Auto promoveaza reclame cu superpitzipoance pozind cracanate in fata unor jante, de exemplu. Nu imi inchipui de ce o femeie frumoasa s-ar...cracana in fata unei roti.Exista si varianta cu demoazela in pozitie doggy pe capota masinii.Personal i-as rupe falcile oricarei pitzi care s-ar urca cu genunchii pe capota masinii mele, la vre-o expozitie de gen.Chiar am avut un caz de gen, nu pot sa zic ca fata nu era bine intentionata, a vrut sa isi faca meseria sa avem si noi poze de cartier cu masina, lucru care ne lasa rece, masina ne fiind decit ptr cunoscatori, iar noi prea putin curiosi daca ea e rosie in git.Dar era siechsoasa.Sau macar asa imbracata.Siechsos.
In facultate ma amuzam in timpul mesei de numele sfintilor ortodocsi de pe calendarul gazdei mele.Acuma folosesc in scop de amuzament haifaiv(haisictir).Acolo sa vezi rromance siechsoase.Parca e campionatul local sau regional de buci la vedere si buze tuguiate ierotico-siechsos.Acolo insa vedem cit de siechsi e si berbantul rroman.Dar cele mai siechsoase acolo sint uneori Nickname-urile.
Am intilnit chiar si in viatza de zi cu zi persoane siechsoase.
O data, o domnisoara a vrut sa o vad pe webcam.Dar m-a prevenit inainte: "Tu, sa nu te sperii...EU SINT SIECHSOASA!!!" Uai. M-am agatat bine de birou. Caci daca mi-a zis asta,m-am astepta sa vad un siechs enorm.Care sa depaseasca granita virtualului. Si, stiti voi, fierea mea e sensibila la mirosuri tari.
Intr-un cuvint.
Sau mai multe.
Siechsul bate viata.
Filmul il asculta cu urechea.
Chuck Norris e depasit.
Iar J.P.Morgan trebe sa ia lectii de comert de la el.
Nu mai vorbim de Donald Trump.
Siechsul rromanului bate tot.
Chiar si rromanul.
Si cred ca se bate si singur.

3 Kommentare:

Lia D hat gesagt…

Super, super, SUPER TAREEEE!!!!

Anonym hat gesagt…

:))))
touche! partea proasta este ca in acest cult se vormeaza noile generatii.

Anonym hat gesagt…

dupa o epoca a frustrarilor sexuale era normal ca conceptiile libertiniste despre sex sa ia avant,vorbind la mod general.parerea mea e ca e un mare bullshit si ca generatiile tinere sunt foarte afectate pt ca ei habar nu au ce e aia viata sexuala,ce sa te mai miri ca au fost cazuri de fete de 12-13 ani care au ramas insarcinate.poate e datoria noastra a adultilor parinti sau viitori parinti sa ne implicam mai mult in educatia lor