Web-Stat

Sonntag, 25. April 2010

Time to...




Time to move on. NU voi mai scrie pe aceasta pagina. Prefer sa o las asa, in amintirea unor vremuri care au fost cum au fost, in care eu am fost cum am fost.
Multumesc celor care m-au citit.

7 Kommentare:

Sunt doar... hat gesagt…

imi pare rau sa aud asta. ca toate lucrurile frumoase, orice inceput are si un sfarsit. sper sa revii asupra deciziei tale, si, daca nu, fii sanatos si sa ne revedem cu bine in spatiul virtual

Lia D hat gesagt…

Pentru că şi eu am vrut să renunţ de câteva ori, nu pot decât să spun ca pt mine însemni mult, şi că datorită ţie m-am ridicat de multe ori.

Nu vreau decât să-mi mai dai câte un semn din când în când, mailu' meu artzagos îl ai. Tu ştii bine, eu nu vreau să uit că fiecare noapte are o margine, un lup şi o magie ;)

La Rose Jaune hat gesagt…

Orice sfarsit inseamna un inceput. O etapa s-a incheiat, alta ii va lua locul. Poate mai buna. Sa privim optimisti spre viitor. Nu inteleg de ce ceilalti privesc asta cu regret. Poate ca lupul cu magia lui si-a gasit, in sfarsit, locul... Te imbratisez, dragul meu.

Big Bad Boantza hat gesagt…

nu pot decat sa sper sa revii asupra deciziei...
ai fost un mentor si un "initiator" pentru mine... sper inca sa nu ma renegi ;)

Heads up, old school boy...

Lexi hat gesagt…

Long time no see....

Anonym hat gesagt…

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

liana hat gesagt…

frumos dar trist...