Web-Stat

Montag, 10. August 2009

cineva, acolo sus, emite facturi fiscale...Ceva, si nu o superstitie, imi spune ca e ceva acolo, in ceruri, care pindeste tot ce se intimpla.
Si factureaza.
Are rolul de plata tardiva, dar suficienta, a tuturor relelor comise de oameni.
In grup, sau in parte.
Si, cei din spatele biroului aluia se amuza de oamenii pe care-i asteapta factura, cind ii vad cite aere isi dau aici jos.
Un lucru e clar.
Nu scapi.
Daca nu as fi vazut asta cu ochii mei, as fi zis ca e doar hazard.
Dar parca cineva le aranja pe toate.

Kommentare:

Adriana hat gesagt…

Le aranjează bine, chiar foarte bine. Dar am impresia că o să stam şi acolo la coadă pentru a primi "factura". Birocraţia nu ocoleşte nimic, da' nimic! :))

clarisa hat gesagt…

pai acolo poate vom sta la coada ocupandu-ne cu ceva...

clarisa hat gesagt…

cum zici parca cineva le aranjeaza,si spui ca ai observat asta cu ochii tai.dar stii,cand incepem sa observam si sa intelegem,atunci putem fi siguri ca si noi putem alege sa facem ceva nu numai El sa le faca pe toate caci e atotstiutor,cred ca trebuie sa descoperim capacitatile interioare,nu doar pt a ne aranja o viata materiala si o statut social.cred ca plata facturii ar trebui sa incepem sa o facem.

LaMargineaNoptii hat gesagt…

faza e ca facturile de gen vin in viata asta, ce primim ulterior e aftermarket....

Lia hat gesagt…

...si cel mai rau e cand in viata ta intra (si ramane un timp) cineva care te pune sa "platesti facturile" (cu varf si indesat) fara sa stie...

snowflake hat gesagt…

...In orice rau este un bine,raul te poate face sa vezi multe,platitul te trezeste la realitatea cruda si pana la urma asta e si datoria noastra sa platim pt ceea ce facem pt ceeea ce suntem daca ne am sustrage de la asta nu am fi lasi?
Eu zic nu mi-e frica sa platesc,mi-e teama ca am sa gresesc din nou...Cateodata nu ne ajunge cand ne ardem o data uitam si ne ardem si a doua oara...

Cristian Lisandru hat gesagt…

Excelent titlu... Felicitări!

LaMargineaNoptii hat gesagt…

multumesc!

clarisa hat gesagt…

snowflake-singura realitate de care te apropie raul este aceea ca ai defecte si ca ele te departeaza de fericire.dar daca raul e prea vechi,nu cred ca mai poti vedea multe cu ajutorul lui.

snowflake hat gesagt…

Clarisa...lumea este facuta din rau si bine nu exista numai bine,nu exista numai rau...eu am vrut sa accentuez faptul ca raul poate duce la ceva bun,din greseli invatam nu?Asta inseamna ca ceva rau ne duce la ceva bun...Toti oameni au defecte dar asta nu inseamna ca nu suntem fericiti,fericirea nu depinde numai de defectele din noi.Nu conteaza daca raul este mai vechi sau nu,conteaza sa ne gasim forta interioara pt a-l depasii si de vazut nu e niciodata prea tarziu ,si putem depasi orice rau daca vrem.Din suflet.

Big Bad Boantza hat gesagt…

sa spunem doar ca "servants in Heaven" e mult mai departe decat "kings in Hell"

sa spunem doar ca Dumnezeu e un tintas de elita care nu te-a luat langa el doar fiindca a ramas fara gloante la sniper

sa spunem doar ca unii inteleg diferit notiunile de "Bine si Rau" si

sa spun doar ca pacatele tale pot fi betie cu apa rece fata de paganismele semenilor

per total, articol bun... ca un phoenix... ridicat din propria-si cenusa, daca ma intelegi unde bat...

clarisa hat gesagt…

am zis ca defectele te indeparteaza de fericire sau mai degraba felul cum le gerezi sau cat de dominante sunt ele,nu am zis ca defectele anuleaza fericirea.vezi si tu zici ca raul poate fi depasit,asta nu inseamna ca el nu mai exista,ci doar ca l-ai depasit pe el si tu esti dominanta.

clarisa hat gesagt…

Big Bad Boantza-notiunile de "bine si rau" sunt intelese in functie de apropierea care o ai fata de unul dinte ele.

Cristian Lisandru hat gesagt…

Cu plăcere, cu plăcere, o zi excelentă îţi doresc. Fără facturi!!!