Web-Stat

Montag, 24. November 2008

...following footprints


...prin frigul unei nopti ajunse la sfarsit.Pas dupa pas.Cu incapatinare.Pe urme.
Poarta trebuie sa fie undeva in fata.Ascunsa intre umbrele trecutului.Protejata de frica tenebrelor.Frica de-a pierde una din creaturile favorite.Dar e acolo.O simt in fata mea,undeva.
(daca te uiti in abis, si abisul se uita in tine)
Intrezaresc o zina.
Ascunsa sub o manta magica.Doar apropierea de Lup imi permite sa o vad.Asa cum e.Acolo unde e.Drumurile noastre se ating usor,din nou.Dar sensurile de mers sint complect opuse.Simt inca in buzunar bagheta.Prea magica pentru mine.Prea putin magica pentru ea.
Evident ca i-o dau inapoi.Nu o poate folosii,ii lipseste mina cu care ar putea.Stie ca e inutila, nu are efect, e oferita tardiv.Deja a parasit Marginea Noptii. Cu ce o mai poate ajuta?
Tousi nu m-am putut abtine sa nu i-o ofer.De dragul unei interactiuni salvatoare la un moment trecut.Desigur,interactiune binevoitoare si plina de ajutor, dar complect neintentionata.
Oare sint un om mai bun fiind-ca am facut asta?Oare chiar doresc sa fiu mai bun?
***
Pasesc,prin zapada sfarsitului de noapte.Usa tot nu se vede.Trebuie sa ghicesc jocul tenebrelor.

7 Kommentare:

fulg_de_nea hat gesagt…

padurea a devenit un labirint incalcit daca nu poti iesi singur ai nevoie de ajutorul zanei :))...sau poate inca nu esti pregatit sa iesi

fulg_de_nea hat gesagt…

padurea a devenit un labirint incalcit ce pare fara iesire daca nu reusesti singur sa iesi ai nevoie de ajutorul zanei :)) dar ea nu e acolo ci dincolo de marginea padurii...

LaMargineaNoptii hat gesagt…

nu sint pregatit sa ies...dar sint pregatiti sa intru...

fulg_de_nea hat gesagt…

daca o sa intri nu o sa mai poti sa iesi :)) nu o sa mai vrei sa iesi

Lia D hat gesagt…

Oare zana chiar a parasit Marginea Noptii?

Lia D hat gesagt…

Si...sigur ai oferit bagheta magica doar: "De dragul unei interactiuni salvatoare la un moment trecut.Desigur,interactiune binevoitoare si plina de ajutor, dar complect neintentionata"?

LaMargineaNoptii hat gesagt…

desigur.