Web-Stat

Freitag, 15. Januar 2010

Ladies...or not!


E lucru stiut! Barbatii sint porci! O discutie avuta cu colega LiaLia, si niste amintiri legate de subiect, m-au facut sa ma gindesc mai profund, atita cit poate randa si mintea mea semidocta, la acest subiect.
Bem, ragaim, ne batem, injuram, facem diverse activitati asociale. Mai ales, in turma, savarsim abuzuri, provocam tulburari, si alte activitati animalice.
Sub privirile incantate, pe moment, ale publicului feminin. Care nu ar recunoaste, ulterior, nici moarte, ca de fapt agreeaza genul.
E vorba doar de cerere si oferta. Desigur, lasati in zeama lor, barbatii sint cum sint. Dar sa nu neglijam un mic amanunt. Sint asa DEOARECE si PENTRU CA au succes cu asta in fata publicului feminin. Clar, acest comportament nu e adecvat, moral, bla-bla, si denota proasta calitate a barbatilor ca specie. Dar, fiind un raspuns la o cerere, de ce nu ar denota la fel de bine si proasta calitate a femeilor care cer asta? Nu, din punctul meu de vedere hainele de firma, eleganta sau chiar scoala nu scuza pretentiile de gen. Ramin la parerea mea, ca, de fapt si contrar spuselor, femeile prefera boii fara minte. In general, cine se aseamana se aduna. Sint docili, dincolo de usa casei, pot fi manevrati, pot fi dominati, pot fi savarsite diverse asupra lor. Desigur ca uneori buba se sparge, si asa isi gaseste explicatie mare parte din violenta domestica. Caci daca ti-ai luat un bou, e clar ca va impunge, nu va recita Eminescu sau nu va emite fine ironii mondene. Si, tot la fel de clar e ca boul se balega. One comes with the other.
Si. Tot la fel cu barbatilor le e frica de femeile destepte, si majoritatea femeilor evita barbatii destepti. Nimanui nu place sa fie in inferioritate intelectuala, morala si calitativa, nu? Iar viata asta e un joc de strategie sociala...
Se spune ca o femeie desteapta scoate ce e mai bun dintr-un barbat. O femeie desteapta. De ce ar fi un semn de inteligenta sa iti cauti un dobitoc? Doar fiind-ca pare El Futadore? Fetelor, cumparati-va caini! Pot fi lasati acasa cind iesi la club, si atunci inca mai poti parea ceea ce nu esti, adica o persoana de calitate.

1 Kommentar:

La Rose Jaune hat gesagt…

Nu cred ca toate femeile cauta barbati docili sau prosti, pe care sa-i modeleze cum vor. Nu este obligatoriu ca cei violenti sau cu personalitate puternica sa fie si destepti... Cred ca o femeie doreste un barbat care sa ii ofere siguranta, cu care sa imparta momente de fericire si liniste, cu care sa faureasca ceva, care sa o respecte si mai ales care sa o iubeasca... (Acum depinde foarte mult si de factorul varsta, pentru ca asteptarile de la celalalt sunt diferite in etapele vietii noastre. Iar daca la tinerete iti place bravada si apreciezi un barbat violent si iti place agresivitatea etalata, la o varsta matura nu cred ca mai apreciezi aceste lucruri si doresti un partener pe care sa simti ca te poti baza oricand si alaturi de care sa ai un camin stabil si frumos...)